Ingyenes hitelügyintézés

Ingyenes lakáshitel ügyintézés - CSOK és kamattámogatott lakáshitelek útvesztőjében segít hitelügyintéző kollégánk. Lakáshitel kalkulátor segít a választásban.

2024. július 25. csütörtök

Jakab, Kristóf

Vegye fel a kapcsolatot ingyenes hitelügyintéző kollégánkkal!

Az alábbi űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem von maga után, viszont milliós nagyságrendű összeget takaríthat meg Önnek!

Amennyiben szeretne lakáshitel igénylésével kapcsolatosan INGYENES segítséget, felvílágosítást kapni, kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot!


Az alábbi kérdőív kitöltése után keresni fogom a megadott e-mail címen vagy telefonszámon Ön számára a legelőnyösebb hitel ajánlattal.

Felkészült hitelügyintézőként, a Magyarországon elérhető legtöbb bank ajánlatai közül, az élethelyzetéhez leginkább megfelelő hitelkonstrukciót tudom Önnek összeállítani. Ezt azért tudom Önnek megígérni, mert független hitelügyintézőként nem kell egyik bank hitelkonstrukciójához sem alkalmazkodnom, csak ahhoz, amely az Ön esetében a legjobb megoldást tudja biztosítani, legyen szó akár CSOK, akár lakáshitel vagy építési hitel felvételéről.

 Hiteligényfelmérő űrlap

Hitelekkel kapcsolatos kérdései vannak? Kérjük adja meg elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az ingatlan vételára*

Az önerő mértéke*

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Melyik településen lakik Ön?*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.lakashitelcentrum.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Lakáshitel Centrum

Hiba történt!